Meer dan een winkel

Herstellingen bij Staelens

Ervaar je een probleem met jouw belevingsproduct dat je hebt gekocht? Zelfs dan kan je bij Staelens terecht. We komen, indien nodig, ter plaatse om de fout te constateren en een juiste diagnose te stellen. Ligt het aan de configuratie of opstelling? Dan word je geholpen in no-time. Is er iets mis met het product zelf? Dan gaan we tot op de bodem om het probleem te verhelpen.

Herstellingen volgens goed vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen we een groot gedeelte van de herstellingen zelf uitvoeren. Is het een probleem dat zelfs wij niet de baas kunnen? Al dan niet software- of hardwarematig? Dan wordt er contact opgenomen met de fabrikant om korte metten te maken met het euvel dat zich voordoet.

Een persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een audiofiele set luidsprekers, aangevuld met eventueel een degelijke versterker? Of een kwalitatieve tv met een uitmuntende beeldkwaliteit? Of gewoon een degelijke hoofdtelefoon? Bij Staelens zit je gerust. In een aangename setting laten wij je graag persoonlijk kennismaken met de verschillende belevingsproducten uit ons zorgvuldig samengestelde assortiment.

Staelens hifi kortrijk - voorkant winkel

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op of kom langs

Naast herstellingen kan je bij Staelens ook nog rekenen op...

Persoonlijk advies

Plaatsing