Meer dan een winkel

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies: iets dat altijd centraal staat bij Staelens. Wat zijn jouw luistervoorkeuren? Waar hecht jij veel belang aan? Wat heb jij nodig om je helemaal onder te dompelen? Wij begeleiden je van A tot Z. Bij Staelens zoeken we naar hetgeen jij echt nodig hebt. Je zal op een objectieve manier kunnen kennismaken met het geluidsbeeld dat onze fraaie belevingsproducten kunnen brengen.

Minder keuzestress

In onze winkel staat alles bovendien ruim opgesteld waardoor het nog eenvoudiger wordt om de perfecte keuze te maken. Bovendien zijn er ook uitgebreide testmogelijkheden om een juiste vergelijking te maken. Twijfel je toch tussen twee producten? Geen nood, we helpen je heel graag verder om te komen tot de perfecte set.

Heb je een keuze kunnen maken? Dan geven we je, na de plaatsing/installatie, nog een degelijke uitleg die ervoor zorgt dat jij je favoriete belevingsproduct met gemak kan bedienen. Ben je toch nog iets vergeten te vragen of was er iets niet duidelijk? Dan legt Francis graag de nodige flexibiliteit aan de dag om jou verder te helpen.

Staelens hifi kortrijk - voorkant winkel

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op of kom langs.

Naast een persoonlijk advies kan je ook nog rekenen op...

Herstellingen

Plaatsing