Pro-Ject

Maak kennis met Pro-Ject. Het ​Oostenrijkse merk van platenspelers dat ondertussen een gevestigde waarde is. Het werd in 1990 opgericht door Heinz Lichtenegger met als oorspronkelijk doel om eenvoudige draaitafels aan de man te brengen voor een iets lagere prijsklasse. Nu zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat die de platenspeler nieuw leven inblaast.

Pro-Ject maakt platenspelers modern, maar toch met alle klassieke aspecten die een goede draaitafel kenmerken. En dat verpakt in een sober design. Hiermee realiseren ze een analoge muziekreproductie van topniveau. Het brede portfolio van Pro-Ject weerspiegelt dit dan ook perfect.

Sinds hun oprichting is het gerenommeerde merk op de proppen gekomen met heel wat verschillende draaitafels die internationaal hoog geprezen werden. Zelfs in de categorie van betaalbare platenspelers.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Pro-Ject die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Pro-Ject. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service. 

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Pro-Ject zelf te ontdekken?

Naast Pro-Ject bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken