Thorens

Maak kennis met Thorens. Een gerenommeerd merk van draaitafels waarbij pure, ‘muzikale nostalgie’ centraal staat. Het werd in 1883 opgericht in Zwitserland door Hermann Thorens. Hun 150 jarig jubileum is binnenkort dus een feit. Het merk kan putten uit een rijke geschiedenis van klassiekers zoals bijvoorbeeld de welbekende TD160.

Thorens is erg trouw aan hun filosofie, maar met de heropleving van vinyl zijn ze terug aan het innoveren. Een traditioneel design wordt gecombineerd met moderne technieken. Daarnaast richten ze zich ook op de productie van phono voorversterkers, toonarmen en verschillende platenspeler accessoires. Hierbij staat topkwaliteit altijd centraal.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Thorens die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Thorens. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service. 

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Thorens zelf te ontdekken?

Naast Thorens bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken