Lumin

Maak kennis met Lumin. Een Koreaanse wereldspeler van formaat op vlak van streaming. Dankzij Lumin word jij in de mogelijkheid gesteld om bijna alles te streamen. Ook in formaten van hoge resolutie zoals bijvoorbeeld MQA, DSD, FLAC en nog veel meer. Verder wordt dit alles gecombineerd met een hoog bedieningsgemak.

Lumin biedt jou goede en uiterst kwalitatieve netwerk apparatuur aan. Wil jij misschien nieuwe muziek ontdekken? Dankzij hun netwerkspelers hoef je niets te missen. Er wordt volledige ondersteuning geboden voor TIDAL, Quboz, Spotify en AirPlay. Ideaal om te genieten van miljoenen tracks.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Lumin die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Denon. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service.

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Lumin zelf te ontdekken?

Naast Lumin bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken