Rotel

Maak kennis met Rotel. Een welbekend Japans merk dat ondertussen al meer dan 60 jaar actief is in de audio sector. Hun sterkte, wat betreft productgroep, ligt vooral bij de (gescheiden) voor- en eindversterkers. En dat voor betaalbare prijzen. Centraal hierbij staan een expressieve klank met een uitstekend live gevoel.

Combineer optimale prestaties met kwaliteit en een zorgvuldige engineering en je komt al snel uit op de hoogwaardige producten van Rotel. We spreken hierbij van een directe klank. Rotel biedt ten alle tijde heel veel waarde voor toch een beperkt budget. Zo blijkt ook uit de vele reviews. Dit alles resulteert in een compromisloze geluidsweergave.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Rotel die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Rotel. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service. 

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Rotel zelf te ontdekken?

Naast Rotel bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken