Denon

Maak kennis met Denon. Een welbekende speler op vlak van AV-receivers, CD-spelers, … met een lichte knipoog naar het ‘zustermerk’ Marantz. Al ruim 100 jaar zijn ze actief en dat werpt zijn ‘muzikale vruchten’ af. Tot grote vreugde van mening muziekliefhebbers, audiofielen, home cinema fanaten, ….

Bij Denon draait alles om akoestische zuiverheid waarbij zintuigen geprikkeld worden om een optimaal luistergenot te bekomen. Denon is actief in verschillende productsegmenten maar hun doel blijft steeds hetzelfde: jouw entertainment ervaring maximaliseren. Ook wel beter gekend als de zogenaamde ‘The Denon Difference’.

In het assortiment van bijvoorbeeld draadloze Denon speakers vind je goede en kwalitatieve draadloze speakers. Ben je op zoek naar een soundbar? Ook dan kan je bij Denon terecht. Via de bijhorende Heos-app kan alles eenvoudig bediend worden. Bovendien zijn de toestellen van Marantz hier ook mee compatibel.

Wat Denon realiseert? Fantastisch geluid voor tv, films en muziek. Hoe ze dat doen? Met onder andere de allernieuwste technologie die super eenvoudig is in gebruik. Op elk plekje in huis. 

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Denon die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Denon. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service. 

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Denon zelf te ontdekken?

Naast Denon bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken