Marantz

Maak kennis met Marantz. Specialist op vlak van versterkers, AV-receivers en allerlei randapparatuur zoals netwerkspelers, CD spelers, … en nog veel meer. Het gekende merk dat degelijkheid en kwaliteit uitstraalt is vooral bekend van hun befaamde AV-receivers die er een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op nahouden. Hun filosofie? Because Music Matters. Een leuze die ze over de volledige line-up doortrekken.

Ze brengen met hun fraaie belevingsproducten een typische, eigen klank ten gehore waar ze al sinds 1953 trouw aan zijn. Doorheen de jaren zijn ze uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. Met als resultaat: de hoogwaardige digitale apparatuur die we vandaag de dag kennen. 

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Marantz die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Marantz. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service.

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Marantz zelf te ontdekken?

Naast Marantz bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken