McIntosh

Maak kennis met McIntosh. Een prestige merk binnen de high-end audio dat ondertussen al meer dan 70 jaar bestaat. In hun hele geschiedenis staat muzikaliteit centraal. Dit alles resulteert in kennis, ervaring en knowhow. Tot grote vreugde van menig muziekliefhebbers, audiofielen, …

Het is een uniek merk dat origineel is gestart in 1949 door Frank McIntosh met de productie van high-end versterkers. McIntosh is dus een ‘nostalgisch’ merk dat heel goed weet waar het mee bezig is. Ze brengen heel betrouwbare en tijdloze toestellen op de markt die bovendien ook nog eens heel lang meegaan. 

De producten van McIntosh worden met de hand gemaakt volgens hun Amerikaanse filosofie waarvan ze niet afwijken. Hun design oogt misschien ouderwets, maar toch modern. Hierdoor blijft de link met vroeger steeds behouden.

Ze gaan voor een neutrale en juiste klank met het nodige live-gevoel. Instrumenten worden mooi naar voren gebracht met een complete ‘sound stage’ als resultaat waarbij de klankkleur helemaal klopt.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van McIntosh die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van McIntosh. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service. 

Klaar om de fraaie belevingsproducten van McIntosh zelf te ontdekken?

Naast McIntosh bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken