Bowers & Wilkins

Maak kennis met Bowers & Wilkins. Het gerenommeerde merk op vlak van luidsprekers. Een fenomeen bijna die ondertussen wereldwijd marktleider is. B&W werd origineel opgericht in 1966 door John Bowers. Zijn originele visie die vandaag de dag nog altijd niet veranderd is? Speakers ontwerpen die niets aan de muziek toevoegt of weglaat. Hun portfolio van Bowers & Wilkins is daar dan ook een perfecte weerspiegeling van.

Dankzij hun uitgebreide assortiment van hoog kwalitatieve speakers is er voor iedereen een oplossing. In gelijk welke ruimte van je huis. Gaande van luidsprekers tot surround systemen. Tot zelfs draadloze speakers. Je kan er vrijwel elke kant mee op. B&W speelt zowel in de midden- als topklasse. Daarmee creëren ze telkens een geluidsbeeld dat zo natuurlijk klinkt dat je het haast kan aanraken.

In het verlengde daarvan, is Bowers & Wilkins ook actief in de professionele sector. Zo worden hun befaamde luidsprekers gebruikt in bijvoorbeeld de Abbey Road Studio’s van Londen. Daarmee profileren ze zich vooral als een fabrikant van hoogwaardige speakers op het hoogste niveau.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie luidsprekers van Bowers & Wilkins die een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar de perfecte Bowers & Wilkins speakers. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service.

Ontdek de nieuwe
Bowers & Wilkins 600 S3 reeks

Beleef de
Bowers & Wilkins 700 S3 reeks

Leer de
Bowers & Wilkins 800 D4 reeks kennen

Ontdek de nieuwe 600 S3 reeks van Bowers & Wilkins

Beleef de 700 S3 reeks van Bowers & Wilkins

Leer de 800 D4 reeks van Bowers & Wilkins kennen

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Bowers & Wilkins zelf te ontdekken?

Naast Bowers & Wilkins bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken