Technics

Maak kennis met Technics: een legende die een wereldstandaard heeft gezet op vlak van platenspelers. Ze zijn vooral bekend van ondere andere hun iconische SL-1200 draaitafel. Een Japans merk dat een absolute referentie is.

Natuurlijk reikt vandaag de dag het portfolio van Technics nog veel verder. Want ze brengen ook versterkers, streamers en luidsprekers op de markt. De draaispil is vooral de ontwikkeling die Technics zelf in handen heeft. Dit impliceert uiteraard een hoogwaardige bouwkwaliteit die een positieve invloed heeft op de geluidskwaliteit.

Ze gaan voor een natuurgetrouwe en emotioneel diepgaande weergave. Iets dat elk belevingsproduct van hun perfect weerspiegeld. Inclusief hun vlaggenschipmodel: de SL-1200 draaitafel met directe aandrijving.

Wil jij bij Staelens kennismaken met de mooie producten van Technics die, samen met een mooie set van luidsprekers, een prachtig geluidsbeeld kunnen neerzetten? Kom dan zeker eens langs in onze winkel die gelegen is in Kortrijk en ontdek het met jouw eigen ogen en oren. Wij begeleiden je heel graag in jouw zoektocht naar het perfecte product van Technics. Je mag alvast rekenen op een persoonlijk advies, een degelijke uitleg en een onberispelijke service. 

Klaar om de fraaie belevingsproducten van Technics zelf te ontdekken?

Naast Technics bieden we je ook nog heel wat andere kwaliteitsvolle merken