Bowers & Wilkins 600 S3

Bowers & Wilkins 600 S3: De essentiële luidsprekers voor muziekliefhebbers

Maak kennis met de nieuwe Bowers & Wilkins 600 S3 Serie. De haalbare en betaalbare manier om van True Sound te genieten. De 600 S3 Serie is uitgerust met toonaangevende technologieën die in eerste instantie werden ontwikkeld voor hun befaamde 800 Serie Diamond.

De 600 S3 serie omvat de perfecte luidsprekers voor audiofielen, filmfanaten, jeugdige vinyl liefhebbers en zelfs oudere kopers met een beperkt budget. 

De serie bestaat niet enkel uit vloerstaanders maar ook uit boekenplankluidsprekers. Jij als muziekliefhebber kan zo genieten van een natuurlijk én nauwkeurig geluid eender waar in huis. Nadat je ze natuurlijk hebt ervaren in de akoestisch behandelde demoruimte van Staelens hifi in Kortrijk.

De langstlopende serie in een nieuw jasje

De 600 S3 Serie is de laatste versie van Bowers & Wilkins’ langstlopende serie. Het bestaat in totaal, uit vier exemplaren. Van groot tot klein. Van vloerstaand tot boekenplank. Van 603 S3 tot 607 S3. En laat ons de HTM6 S3 centerspeaker niet vergeten. Dankzij de ruime keuze is er voor ieder wat wils. Voor elk huis of elke behoefte is er wel een model beschikbaar. Ongeacht of jouw passie nu ligt bij meeslepende home cinema, vinyl of een mix van beide.

Benieuwd naar alle modellen uit de
600 S3 Serie?​

De ultieme filmervaring?

Hoe je dat doet? Met bijvoorbeeld een center luidspreker, meer bepaald de HTM6 S3 centerspeaker. De 600 S3 Serie leent zich uitermate goed voor een thuisbioscoopopstelling waarbij extra subwoofers of luidsprekers toevoegen altijd een mogelijkheid is. Al dan niet in de wand of in het plafond.

Staelens hifi kortrijk - voorkant winkel

Wat de 600 S3 Serie zo bijzonder maakt

Titanium Dome tweeters

Met de Titanium Dome-tweeters introduceert de 600 S3 Serie het nieuwste snufje van Bowers & Wilkins. Het combineert uitzonderlijke resolutie met geraffineerde hoge frequentie reproductie voor een nauwkeurige en meeslepende weergave van jouw favoriete muziek.

Nieuw tweeter-rooster

Eén van de unieke elementen van de 600 S3 Serie is het nieuwe tweeterrooster. Origineel ontwikkeld voor de Signature modellen maart nu nog akoestisch transparanter. Samen met de Titanium Dome tweeter zorgt het voor een uitzonderlijk realistisch resultaat.

Geüpgrade speaker terminals

Ten opzichte van de luidsprekerterminals die onlangs zijn geïntroduceerd in de 700 S3 serie, hebben de luidsprekerterminals van de nieuwe 600 S3 serie een verbeterde indeling en een betere signaalweg tussen de versterker en de luidsprekers.

Continuum conus

Dankzij de zorgvuldig ontworpen composietconstructie worden abrupte overgangen vermeden die de performantie kunnen schaden. Zo worden de mogelijkheden van de Continuum conus optimaal benut. Het resultaat? Een meer open, neutrale weergave.

Haal 700 S3 en 800 D4 technologieën in huis

Maar dan voor een goedkoper prijsplaatje. Met de 600 S3 Serie willen Bowers & Wilkins enkele van de innovatieve technologieën van hun 800 Serie Diamond en 700 Serie ter beschikking stellen aan alle muziekliefhebbers. Zo kunnen ook jeugdige vinyl liefhebbers, filmfanaten en oudere kopers met een beperkt budget genieten van kwaliteitsvolle, meeslepende muziek.

600 series: for the love of music. Net zoals wij van Staelens hifi u graag helpen uit een liefde voor muziek.

Klaar om de 600 S3 serie zelf
te ervaren met je eigen oren?

Naast de Bowers & Wilkins 600 S3 Serie
kan je bij Staelens ook terecht voor...

Persoonlijk advies

Plaatsing

Herstellingen