Wij presenteren

De nieuwe 800 D4 serie van Bowers & Wilkins

Voor Bowers & Wilkins is de 800 serie alles wat ze weten en wat ze zijn. Dit is het gevolg van hun gebruikelijk recept : jarenlange research en ontwikkeling. We hebben U heel wat te vertellen over de aspecten die deze speakers beter maken, maar ook over nieuwe technieken zoals de Biomimetic Suspension. De Heer Olivier Bosiers van Bowers & Wilkins zorgt voor een boeiende uiteenzetting waarbij U zich weer helemaal kan inleven in onze wereld. Gevolgd door een topdemonstratie met beleving van de mooiste muziek.

The Zeppelin is back!

Waar vorm en functie elkaar ontmoeten, is de nieuwe Zeppelin opnieuw vormgegeven voor het streamingtijdperk. Hij is nu zowel slimmer als flexibeler, terwijl zijn hifi-geluid mooier is dan ooit. U hoeft niet langer te kiezen tussen geavanceerde functies, esthetische schoonheid en kamervullend geluid. Nu kunt u het allemaal hebben.

De PI5 en PI7 true wireless in-ear hoofdtelefoons

De PI5 en PI7 bieden de geluidskwaliteit die muziekliefhebbers gewend zijn van een Bowers & Wilkins-product, gekoppeld aan een uitgebreide reeks slimme en handige functies en een eersteklas vervaardigd ontwerp.

Website binnenkort online

We werken volop aan onze nieuwe website.
Deze komt zeer binnenkort online!