Bowers & Wilkins 700 S3

Bowers & Wilkins 700 S3: haal studiogeluid in huis

Maak kennis met de nieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 Serie. Hierbij staat niet alleen elegantie maar ook prestaties op een gedeelde, eerste plaats. Elke luidspreker in de line-up is geïnspireerd door opnamestudio’s wereldwijd zoals bijvoorbeeld de Abbey Road Studio’s in Londen. De 700 S3 Serie is uitgerust met toonaangevende technologieën die in eerste instantie werden ontwikkeld voor hun befaamde 800 Serie Diamond.

Dit betreft het meest uitgebreide assortiment van Bowers & Wilkins: de 700 S3 Serie bestaat niet alleen uit vloerstaanders maar ook uit boekenplankluidsprekers. Jij als muziekliefhebber, audiofiel, … kan genieten van een natuurlijk én nauwkeurig geluid bij jouw thuis. Nadat je ze natuurlijk hebt ervaren in de akoestisch behandelde demoruimte van Staelens hifi in Kortrijk.

Voor ieder wat wils

De Bowers & Wilkins 700 S3 Serie bestaat, in totaal, uit acht exemplaren. Van groot tot klein. Van compact tot nog compacter. Van vloerstaand tot boekenplank. Van 702 S3 tot 707 S3. Van speaker tot center luidspreker. Van HTM71 S3 tot HTM72 S3. Dankzij de ruime keuze is er voor ieder wat wils. Voor elk huis of elke behoefte is er wel een model beschikbaar. Ongeacht of jouw passie nu ligt bij hoogwaardige stereo, meeslepende home cinema of een mix van beide. Qua uiterlijk zijn de slanke afmetingen, in combinatie met een elegant design, de ‘eyecatchers’.

Haal een stukje Hollywood in huis

Hoe je dat doet? Met bijvoorbeeld de twee center luidsprekers, meer bepaald de HTM71 S3 en HTM72 S3. De 700 S3 Serie leent zich uitermate goed voor een thuisbioscoopopstelling waarbij extra subwoofers of luidsprekers toevoegen altijd een mogelijkheid is. Al dan niet in de muur of in het plafond

Waarom de Bowers & Wilkins 700 S3 Serie ervaren bij Staelens hifi in Kortrijk?​

Staelens hifi kortrijk - voorkant winkel

Wat de 700 S3 Serie zo bijzonder maakt

Solid Body Tweeter

Eén van de unieke elementen van de 700 S3 Serie is de nieuwe generatie Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing. Deze tweeter heeft een meer langwerpige vorm en bevat tegelijkertijd een langer buisbelastingssysteem. Zo wordt een nog vrijer en opener geluidsbeeld werkelijkheid.

Carbon Dome tweeters

De Carbon Dome-tweeters zijn perfect afgestemd op de 700 S3 Serie. In vergelijking met de aluminium double dome tweeter zijn ze aanzienlijk verbetert met een een break-up plafond van maar liefst 47 kHz. Perfect voor een nauwkeurig én gedetailleerd geluid.

Biomimetic Suspension

Met een nieuw Biomimetic Suspension worden de conusprestaties, specifiek in het middengebied, gemaximaliseerd. Ten opzichte van een traditionele fabric spider wordt de verkleuring tot een minimum beperkt. Iets dat resulteert in een ongelofelijke transparantie.

Continuum conus

Dankzij de zorgvuldig ontworpen composietconstructie worden abrupte overgangen vermeden. Zo worden de mogelijkheden van de Continuum conus optimaal benut. Het resultaat? Een meer open, neutrale weergave.

Aerofoil Profile basconus

De Aerofoil Profile basconus is ontwikkeld met behulp van geavanceerde computermodellen en heeft een variabele dikte. Hierdoor is hij stevig op de plekken waar dit het hardst nodig is.

Gebogen klankkast

De nieuwe 700 S3 Serie is voorzien van een gebogen klankkast. Op die manier is er voldoende ruimte voor de individuele, capsuleachtige behuizingen met daarin de midrange- en basdrivers. Muzikaliteit troef!

Met een ‘knipoog’ naar de 800 Serie Diamond

Met de introductie van de 700 S3 Serie zet de fabrikant een volgende stap. Deze reeks is voorzien van ontleende concepten en technologieën die eerder al gebruikt werden in de 800 Serie Diamond. Een intensief ontwikkelprogramma van maar liefst drie jaar was nodig om nagenoeg elk element een transformatie te laten ondergaan. Dit heeft zich niet alleen beperkt tot het ontwerp, maar strekte zich verder uit tot de constructie én afwerking. Met inbegrip van essentiële akoestische en mechanische verbeteringen.

Klaar om de Bowers & Wilkins 700 S3 zelf
te ervaren met je eigen oren?

Naast de Bowers & Wilkins 700 S3 Serie
kan je bij Staelens ook terecht voor...

Persoonlijk advies

Plaatsing

Herstellingen